Tule töihin Taideyliopistoon

Olemme taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä. Tule osaksi moniäänistä yhteisöä, joka tuottaa yhteiskuntaan uusia näkökulmia ja elinvoimaa!

Tyttö sateenvarjon kanssa

Hae meille töihin

Tutustu avoinna oleviin työpaikkailmoituksiin.

Akateeminen urajärjestelmä

Urajärjestelmä mahdollistaa yhdenvertaisen, läpinäkyvän ja kansainvälisesti kilpailukykyisen, akateemisella uralla kehittymisen polun. Lue tarkemmin akateemisesta urajärjestelmästämme.

Tutustu kampuksiimme

Sörnäisten kampus

Helsingin kantakaupungissa sijaitseva Sörnäisten kampus tarjoaa innostavan oppimisympäristön erityisesti kuvataiteen sekä teatterin ja tanssin opiskelijoille.

Töölön kampus

Taideyliopiston Töölön kampuksella Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevat pääasiassa musiikin opetus- ja esitystilat. Musiikkitalolla, Nervanderinkadulla ja Pohjoisella Rautatienkadulla on myös erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivia saleja sekä työskentelytiloja Taideyliopiston henkilökunnalle.

Työyhteisö ja ihmiset

Taideyliopiston strategia 2017-2020

Olemme taidealojen koulutuksen ja tutkimuksen kansainvälinen suunnannäyttäjä. Vahvistamme taidetta yhteiskuntaa uudistavana voimana.

Visio, missio ja arvot

Periaatteet, jotka ohjaavat opetusta ja tutkimusta sekä läpileikkaavat kaikken toimintaamme.

Organisaatioyksiköt

Tältä sivulta löydät Taideyliopistossa toimivat yksiköt ja voit tutustua niiden toimintaan tarkemmin (tulossa).

Työympäristö ja edut

Työskentely Taideyliopistossa

Noudatamme mobiilin työskentelyn periaatteita ja tarjoamme siihen hyvät välineet ja tuen.

Työsuhde ja henkilöstön työhyvinvointi

Pidämme huolta henkilöstön hyvinvoinnista: vapaa pääsy opiskelijoiden esityksiin ja näyttelyihin, virkistyssetelit, hierontapalvelut, jooga ja paljon muuta.